声明:所有题目均为本人原创,不保证题目与解说的准确性等内容。
Inheriting passwords

Virtually all of us have email and social networking accounts.Many people have blogs or even their own websites.The growing activity of all sorts of intruders looking for unknown vulnerabilities(弱点) and attacking websites is forcing users to be constantly concerned about the security of their information.If a site is maintained by its owner, they have to solve the problem themselves.If you use a site maintained by a third party, the owner is supposed to keep it secure.

Let's talk about passwords once again, but this time we'll look at them from a somewhat unexpected angle.As computer hardware becomes more and more powerful and new hacking routines are invented, users have to make their passwords longer and more complex.Previously, an eight-character password comprised only of letters was enough, but now passwords of this kind are cracked instantly.And here arises a problem.

None of us is going to live forever.If, in the past, people left property and real estate to their heirs, nowadays an inheritance more often includes digital assets such as family photographs, videos, diaries, emails, and even money.Imagine that you've managed to mine a certain amount in a cryptocurrency(加密货币) and protected your online wallet with a good, strong password.If something happens to you, who will get the money? It is quite possible that it will end up in hackers' hands.Or, perhaps, no one will be able to take advantage of it.Remember what happened to Nazi gold held in banks in neutral countries?

Many owners of online services are already looking for a solution to the problem.For example, Facebook introduced a special status for the accounts of deceased(死亡的) people because after their owners' deaths, many accounts were compromised and used to send out spam and add likes.

We do care what people will think of us when we are gone, right?
===========================
1.What drives users to worry about their information?
A.Privacy laws
B.Data transfer
C.Spam accounts
D.Data leakage

2.Who shall be liable to guard the users' information according to the passage?
A.The user themselves
B.Site Owner
C.Server Provider
D.The Government

3.What does the bold word problem refers to in Paragraph.4?
A.Some passwords are never able to be cracked
B.Some accounts are abused as their owners are dead
C.Passwords tend to be eight characters maximum
D.Hackers still can't be traced and arrested
============================
:-)
(^-^)



(^o^)


。。

























⊙▽⊙


















>_<
( ̄. ̄)
(* ̄︶ ̄*)
`(*∩_∩*)′

参考答案:
1.D 2.B 3.B

解说:
这篇文章主要讲的是一个关于密码的话题。文章选自Dr.Web的The Antivirus Times,具有一定文学性。在我们离开后,我们的账户就变成了我们的生前资料,而它会变成什么样子呢?我们无从得知。

1.原文为“The growing activity of all sorts of intruders looking for unknown vulnerabilities and attacking websites”。数据泄露是黑客攻击的重要结果,故选D。

2.从文章第一段描述可以看出。这个“the owner”个人认为是“site owner”。注意"Third Party"处那里的it指"third party"。

3.据3段"It is quite possible that it will end up in hackers' hands."。

没有回复

新增回复

电子邮件地址将不会被显示,而仅将被用于发送电子邮件通知

为了阻止机器人提交垃圾回复,请在相应的文本框中输入你在下面的图片中所看到的字符串。只有在你输入的字符串和图片中的字符串吻合的情况下,你的回复才能被成功提交。请确认你的浏览器支持、并且已经开启了cookies功能,否则的话,你的回复无法被正确地验证。
CAPTCHA

像 :-) 和 ;-) 等标准的表示表情色彩的字符串会被转换成图片形式
表情/Smileys